دستورالعمل تاسیس شرکتهای مبارزه باحشرات وجوندگان
کلیه چک لیستهای جدیدمراکزتهیه وتوزیع موادغذایی واماکن عمومی بهداشت محیط
لیست شرکتهای مجاز خدمات مبارزه باناقلین وحشرات موذی دراماکن عمومی وخانگی ومراکزتهیه وتوزیع موادغذایی
لیست شرکتهای مجاز خدمات مبارزه باناقلین وحشرات موذی دراماکن عمومی وخانگی ومراکزتهیه وتوزیع موادغذایی
راهنما ودستورالعملهای جامع بهداشت حرفه ایی
کلیه دستورالعمل های جدیدبهداشت محیط وراهنمای بهداشت محیط
دستورالعمل هاhttp://markazsalamat.behdasht.gov.ir/index.aspx?fkeyid=&siteid=358&pageid=40876
کل دستورالعملهای بهداشت محیط دریک فایل زیپ
کتاب تغذیه دررمضان
کتاب کلیات بهداشت محیط
استریلیزاسیون وکنترل کیفی فورواتوکلاو
روشهای متدوال آزمایشات میکروبی آب
ویژگیهای فیزیکی وشیمیایی آب 1053
دو پاورپوینت درخصوص التور
روش شستشوی دستها بصورت بهداشتی واصولی
فرايند صدوركارت تندرستي وصلاحیت بهداشتی
2-انجام آزمايشات لازم
3-واريزمبلغ 50000ريال به حساب دانشگاه علوم پزشكي لرستان به شماره2178354962004
4-تهيه كپي شناسنامه وكارت ملي و يك قطعه عكس
5-مراجعه به مراكز بهداشتي درماني شهري وروستايي وپايگاههاي بهداشتي جهت صدوركارت تندرستي
فرايند صدورصلاحيت بهداشتي مراكز تهيه وتوزيع موادغذايي واماكن عمومي:
1-مراجعه به صنف مربوطه وتحويل نامه معرفي به شبكه بهداشت
2-رفع كامل نواقص بهداشتي محل كسب (قبل از احداث مكان براي هركسب بايستي متصدي مجوزازشبكه بهداشت-واحدمهندسي بهداشت محيط دريافت نمايد)
3- مراجعه به مراكزبهداشتي درماني شهري ياروستايي
4-بازديد مكان كسب توسط بازرس بهداشت محيط
5-مراجعه به شبكه بهداشت ودرمان جهت صدورصلاحيت بهداشتي
مدارك لازم جهت صدورجوازكسب
1-معرفينامه اتحاديه امورصنفي
2- كپي شناسنامه وكارت ملي
3-فيش بانكي به حساب 2178354962004 ( مبلغ با توجه به صنف مربوطه تعيين مي گردد.)
4-فرم ماده 13تكميل شده همراه بافرم شماره 9 ازبازرس بهداشت محيط مركز بهداشتي درماني منطقه(تاييديه بهداشت محل)
وظايف وبرنامه هاي واحد بهداشت محيط
وظايف وبرنامه هاي واحد بهداشت محيط
الف – برنامه ريزي :
• تدوين برنامه
جامع عملياتي واحد بهداشت محيط
• تدوين برنامه طرح تشديد كنترل مراكز تهيه و
توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي
• تدوين برنامه طرح بسيج سلامت نوروزي
•
تدوين پايش از واحدهاي بهداشت محيط مراكز بهداشتي درماني تابعه
• تدوين برنامه
رسيدگي به شكايات مردمي واصله از سامانه مديريت ارتباطات مردمي وزارت بهداشت
•
تدوين برنامه زمان بندي نمونه برداري از آب و مواد غذايي و نان
• تدوين برنامه
كنترل و عرضه در نمايشگاهها
• تدوين برنامه اقدامات پيشگيرانه از بروز بيماري
هاي روده اي
ب- اقدامات اجرايي :
• توقيف مواد غذايي غير مجاز در سطح عرضه
• ارجاع
پرونده واحدهاي صنفي متخلف به مراجع قضايي و تعزيرات حكومتي
• رسيدگي به شكايات
مردمي در زمينه بهداشت محيط ، مواد غذايي ، دفع غير بهداشتي فاضلاب ، زباله و
........
• اجراي حكم تعطيل واحدهاي صنفي غير بهداشتي در راستاي اجراي ماده 13
قانون مواد خوردني و آشاميدني
• اجراي احكام قضايي صادر شده توسط دادسراي
رسيدگي به جرائم پزشكي دارويي و امور بهداشتي
• اجراي دستور العمل هاي واصله از
معاونت امور بهداشتي دانشگاه
• بازديد از مراكز درماني و بيمارستان هاي تحت
پوشش
• نمونه برداري از مواد غذايي در سطح عرضه
• اجراي طرح بسيج سلامت
نوروزي
• اجراي طرح كنترل مواد غذايي در نمايشگاه ها
• اجراي طرح تشديد
كنترل مراكز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماكن عمومي
• بازديد از استخرهاي شنا و
باشگاه هاي ورزشي
• پايش واحد هاي بهداشت محيط مراكز تابعه
هماهنگي :
الف – درون بخشي :
• هماهنگي با رياست مركز بهداشت ورياست شبكه و معاون
بهداشتي مركز در خصوص اجراي برنامه هاي بهداشت محيط
• هماهنگي با معاونت درمان
شبكه بهداشت در خصوص بازديد از بيمارستان ها و مراكز درماني
• هماهنگي با
آزمايشگاه كنترل مواد غذايي در خصوص ارسال نمونه برداري هاي انجام شده از سطح عرضه
به آزمايشگاه
• هماهنگي با آزمايشگاه آب در خصوص پذيرش نمونه هاي ارسالي از
مراكز تابعه و ساير مراكز
• هماهنگي با واحد آموزش بهداشت در زمينه برنامه هاي
آموزشي
• هماهنگي با واحد بهداشت مدارس در خصوص بررسي وضعيت بهداشتي مدارس
ب – برون بخشي :
• هماهنگي با مراجع قضايي در خصوص رسيدگي به پرونده تخلفات
بهداشتي و مواد غذايي
• هماهنگي با كلانتري هاي مناطق تحت پوشش در در خصوص
اجراي احكام قضايي
• هماهنگي با اتحاديه هاي اصناف و مجامع امور صنفي
•
هماهنگي با فرمانداري ، بخشداريها ، شهرداري ، دامپزشكي، اداره صنعت معدن تجارت ،
آبفا ، آبفار ، محيط زيست ، آموزش و پرورش ، تربيت بدني و ساير ارگانهاي دولتي
آمــــوزش :
• آموزش بدو خدمت و حين خدمت پرسنل بهداشت محيط استخدامي
وطرحي
• برگزاري كارگاه هاي آموزشي
• آموزش دانشجويان بهداشت محيط معرفي شده
به واحد بهداشت محيط
• آموزش متصديان واحدهاي صنفي مرتبط با مواد غذايي و اماكن
عمومي از طريق برگزاري جلسات آموزشي
این وبلاگ درخصوص مسائل مختلف بهداشت محیط است .